Sail & Dive
______________________________

Vroeg in de morgen zullen wij u ophalen van uw accommodatie en zullen wij met elkaar het zeilschip gereed maken voor de dag.
Na koffie aan boord gedronken te hebben zullen we de trossen los gooien om de haven van het resort per motor te verlaten.

Eenmaal buiten de haven zullen wij de zeilen hijsen en koersen richting onze eerste duikplek. Wij zullen, samen met u op de kaart, duikplekken uitzoeken bij klein Bonaire omdat u daar per auto zelf niet kunt komen.

Tijdens de zeiltocht, welke eerst langs de kustlijn van Bonaire zal voeren, zullen wij u nog van koffie voorzien en laten wij een passend achtergrondmuziekje spelen om met elkaar in een gezellige sfeer te raken.

Nadat wij het bewoonde gedeelte van Kralendijk achter ons hebben gelaten zullen wij overstag gaan en richting klein Bonaire zeilen alwaar wij aan een boei zullen aanleggen bij onze eerste duikplek.

Na wat afspraken over en weer gemaakt te hebben zullen wij te water gaan voor onze eerste duik.

Klein Bonaire staat bekend als een van werelds mooiste duikplekken dus zult u zeker aan uw trekken komen van de flora en fauna die u hier aan zult treffen. Zeeschildpadden, roggen, zeepaardjes, french angel fishes, koffervissen, tarpons u kunt ze hier allemaal aantreffen. Dolfijnen zijn zelfs vaste gasten in dit gebied.

De aanwezige flora zult u versteld doen staan, de kleurencombinatie die u hier aantreft zijn uitzonderlijk.

Gedurende u verblijf onder water zal één van de bemanningsleden van het zeilschip voorbereidingen treffen voor de lunch welke aan boord zal worden gebruikt.
Tijdens de lunch zullen onze ervaringen uiteraard worden uitgewisseld en zullen wij bespreken waar wij de volgende duik zullen laten plaatsvinden.

Na nog wat gedronken te hebben en de goede cd in de speler te hebben gedaan zullen wij het zeilschip weer gereed maken voor vertrek naar onze tweede duikstek. Aangekomen bij onze tweede duikplaats zullen wij het schip vastleggen en ons gereedmaken voor onze tweede duik van die dag.

Om ongeveer 15.30 uur zullen wij met zijn alle weer aan boord zijn en krijgt u nog even de mogelijkheid om lekker rond het zeilschip te zwemmen zonder uw duikuitrusting.

Daarna zullen wij richting Bonaire zeilen. Het is mooi om te zien hoe de zon de kleurrijke huizen van Kralendijk extra benadrukt.
Met een gezellig muziekje, drankjes, hapjes en leuke gesprekken zullen wij om ongeveer 17.00 uur de haven van het resort binnenlopen en kunnen wij tegen elkaar zeggen. Dit is het leven het was een mooie dag.

Meeting (Y)our World
Discovering (Y)our Nature

Terug naar overzicht