Active Sailings
______________________________

Na het ontbijt zullen wij u vanaf u accommodatie ophalen om u aan boord te brengen van één van onze zeilschepen. Na met elkaar kennis gemaakt te hebben onder het genot van een kop koffie of glas frisdrank zullen wij de taken verdelen en het schip gereed maken voor vertrek.
Na een stukje motoren zullen wij de zeilen hijsen en beginnen aan een leuke zeildag.

De wind rond benedenwindse eilanden is altijd constant en vrij fors in kracht dus gezeild kan er worden. Het eerste gedeelte van de tocht zal langs de bewoonde kust van Bonaire voeren om vervolgens overstag te gaan om koers te zetten richting "open water".

Na een uur zeilen en Bonaire achter ons hebben gelaten zullen we merken dat de golven hoger zullen worden en je het gevoel zult krijgen echt op zee te zitten. In overleg met elkaar zullen we bepalen waarneer we overstag gaan om koers te zetten richting Pink Beach. Pink Beach is één van de mooiste stranden en duikplekken welke op Bonaire te vinden zijn.

Het is dan ook deze plek waar we de juiste mooring op zullen zoeken om onze lunch te gebruiken welke aan boord of op het strand gebruikt kan worden. Tevens hebben we dan de gelegenheid om een frisse duik in het azuurblauwe water te nemen en als je wilt de onderwater wereld te bekijken met de snorkelsets welke we aan boord hebben.

Na de lunch zullen wij het schip weer gereed maken om koers te zetten naar Kralendijk. Dit deel van de tocht zal langs een uniek stukje Bonaire voeren waarbij kleurstellingen van het zonlicht op de zoutbergen, kleurrijke villa's hele mooie plaatjes opleveren.

Rond de klok van vijf zullen wij onze eindbestemming bereiken en na nog een drankje aan boord met sfeervolle achtergrondmuziek zullen wij u weer terugbrengen naar uw accommodatie en kunt u terugkijken op een unieke dag zeilen in de Caribbean.

Meeting (Y)our World
Discovering (Y)our Nature

Terug naar overzicht