Kayaktours Mangroove
______________________________

Na een goed ontbijt in uw accommodatie zullen wij u om ongeveer 8.30 uur ophalen van uw accommodatie om u te brengen naar Lac Cai waar Hans Voerman, u persoonlijke gids, klaar zal staan met de kajakken.

U kunt kiezen om met zijn tweeŽn of alleen in een kajak plaats te nemen. Na wat algemene instructie van Hans zullen we de kajakken te water laten om peddelend het mooie Mangrove gebied van Bonaire in te trekken.

Dit gebied wat ook wel bekend staat als kraamkamer voor vissen voor een groot gedeelte van de Caribbean is uniek te noemen. Zo kunt u in de natuurlijke kanalen van de mangrove een diversiteit van jonge vissen aantreffen waaronder jonge barracuda's. Hiernaast is de kans groot dat u schildpadden zult aantreffen omdat het zeegras wat hier groeit de belangrijkste voedingsbron van deze dieren is. De mangrove herbergt ook diverse kwalsoorten die zich hier uitstekend thuis voelen. Door het glasheldere water kunt u al deze dieren zeer goed observeren.

De verschillende vogelsoorten die op Bonaire leven kunt u ook bewonderen. Buiten de unieke fauna die u hier aantreft in combinatie met de stilte is de flora ook zeer speciaal te noemen. Hans zal tijdens de tour tekst en uitleg geven over het wel en wee van dit gebied.

Na ongeveer 2 uur zullen wij op het strand van Lac Cai terugkeren en nadat de kajakken op de auto zijn geladen, zullen wij u terugbrengen naar uw accommodatie en heeft u kennis kunnen maken met wederom een uniek stukje Bonaire.

Meeting (Y)our World
Discovering (Y)our Nature

Terug naar overzicht