Diepzeevissen
______________________________

Voor deze activiteit zult u wel heel vroeg uit de veren moeten maar zal het zeker waard zijn.

Wij zullen u van u accommodatie ophalen en brengen naar de zeer professioneel uitgeruste vissersboot van Frank waar u om 5.00 uur verwacht wordt. Deze boot is gelegen in de haven van de Plaza Resort Bonaire.

Na in het donker de haven van het resort te verlaten zullen wij koersen naar een stuk zee waar wij het goede aas zullen vangen.

Op deze plek aangekomen zullen wij de motoren stoppen en zullen wij instuctie van Frank krijgen hoe wij het levend aas moeten vangen.

Genietend van het ontwaken van het eiland Bonaire op de achtergrond, zonsopgang en de komplete stilte om ons heen maakt het begin van deze dag wel heel bijzonder.

Nadat wij voldoende aas in de boot hebben zullen wij de haken en lijnen gereed maken voor het grotere werk.

Op ruime afstand van de kust zullen wij koersen naar de punt van het eiland en zullen wij de lijnen op diverse diepten uitleggen. Met lode kogels zullen de lijnen worden uitgelegd waarbij wij op dieptes van wel 100 meter zullen gaan zitten.

Varend en onder het genot van een goed ontbijt hopen wij die tonijn, tarpon van 1 of 2 meter of andere zwemmende voorbijgangers aan de haak te zullen slaan.

De boot zal abrupt stil komen te liggen als wij bingo hebben. Met zijn alle zullen wij aan het werk moeten om onze vangst binnenboord te halen.

Onder het genot van een drankje en sterke verhalen van ons ieder zullen wij om circa 13.00 uur weer de haven binnenlopen met hopelijk een goede vangst aan boord.

Unieke beleving die u verblijf op Bonaire heel bijzonder zal maken!

Meeting (Y)our World
Discovering (Y)our Nature

Sluit dit venster