Honeymoon
______________________________

Een Honeymoon om van te dromen..................

Dag 1

Na uw aankomst op Flamingo Airport brengen wij u naar uw accommodatie. Hier aangekomen wordt u ingecheckt en naar uw suite gebracht.
Met uw kersverse echtgenoot(e) kunt u genieten van een heerlijk glas champagne op het buitenterras van uw suite. De Antilliaanse gastvrijheid zal u deze eerste dag zeker niet ontgaan.
Het verdere verloop van deze dag kan door u zelf worden ingevuld.

Dag 2

Na een romantische nacht in uw suite wordt er een tropisch ontbijt geserveerd. Aan vers fruit, shakes en aan andere Caribische specialiteiten zal het u niet ontbreken. Deze dag heeft u de beschikking over een auto waarmee u de prachtige natuur van Bonaire kunt gaan ontdekken.

Wuivende palmbomen, hagelwitte stranden en kristalhelder water kunt u aanschouwen op dit stukje paradijs op aarde.

Bovendien kunt u de activiteit ondernemen die u wenst. Bonaire Adventures heeft voor u een informatiemap samengesteld waarin de vele mogelijkheden uitgebreid worden genoemd.

Voor het diner hebben wij voor u enkele zeer interessante mogelijkheden in petto. U kunt kiezen uit diverse restaurants die ieder uniek zijn in hun soort. Prachtig uitzicht op de Caribische zee, Antilliaanse specialiteiten en gepaste muziek behoren natuurlijk tot de mogelijkheden.
Indien uw voorkeur uitgaat om in uw hotel of appartement te dineren, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Uw accommodatie beschikt over één of meerdere restaurants waar u ook uitstekend kunt dineren.

Dag 3

Na wederom te hebben genoten van een heerlijk tropisch ontbijt, halen wij u ongeveer om 11 uur op voor een onvergetelijk avontuur op zee.

Wij brengen u naar de haven van Plaza Resort Bonaire alwaar u aan boord gaat van een zeilschip dat speciaal voor u beiden gereserveerd is.
Aan boord zult u welkom geheten worden door de bemanning met een kop koffie en een lokale specialiteit. Vervolgens zal het schip vaarklaar gemaakt worden en kunnen de trossen los.

Eenmaal buitengaats zullen wij de zeilen hijsen en aan onze zeiltocht beginnen.

U kunt zelf bepalen hoe actief u deelneemt aan het zeilen. Onze bemanning is zeer bereid u te instrueren wanneer u nog niet alle fijne kneepjes van het zeilen beheerst. Er zal koers worden gezet naar het zuiden.

Aan bakboord zullen wij allereerst het prachtige en kleurrijke gedeelte van Kralendijk passeren. Vervolgens passeren wij de hagelwitte stranden Public Beach en Bachelor's Beach. Nadat we de vuurtoren van Punt Vierkant hebben gepasseerd, zullen wij overstag gaan en naar het ongerepte Klein Bonaire zeilen.

Klein Bonaire staat bekend om haar prachtige duik- en snorkelmogelijkheden. Wij zullen het dan ook niet nalaten om hier een stop te maken en te genieten van de onderwaterwereld. Snorkelspullen hebben wij aan boord zodat u optimaal kunt genieten van het koraal en de grote diversiteit aan vissen.

Na gezwommen te hebben in het azuurblauwe water, is het tijd om aan boord een heerlijke lunch te nuttigen die de bemanning voor u gereed heeft gemaakt. Na de lunch kunt u genieten van de stilte en de geweldige wolkenpartijen die de Caribbean ons te bieden heeft.

De zeilen zullen wederom gehesen worden en het schip zal met de altijd aanwezige straffe wind weer vertrekken richting Pink Beach op Bonaire.
De zoutbergen die dit gedeelte van Bonaire kenmerken, zullen aan de horizon groter en groter worden. Eenmaal aangekomen zal er aan een mooring (boei) aangelegd worden en zal er weer gelegenheid zijn voor een frisse duik.

In de namiddag wordt onder het genot van een hapje, een drankje en een leuk muziekje gezeild naar onze overnachtingbestemming, Playa Franche.
Hier strijken wij de zeilen en zoeken een geschikte mooring om op dit prachtig stukje Bonaire te genieten van een veel belovende avond.

De bemanning serveert een romantisch diner voor u op het romantische strandje van Playa Franche. Onder genot van een heerlijk glas wijn, kaarslicht en een achtergrondmuziekje zal een prachtige zonsondergang te bewonderen zijn.
Ondertussen brandt het kampvuur en kunt u genieten van elkaar en van de natuur op deze unieke plek op de Caribbean.

Na een heerlijke avond, waarbij u genoten heeft van de gigantische hoeveelheid sterren, zult u uw bed willen opzoeken. Omdat de temperatuur niet onder de 24 graden Celsius komt, is het uitstekend slapen op het strand. Onder de sterrenhemel in slaap vallen op een privé strandje met uw kersverse echtgenoot(e), zal u honeymoon onvergetelijk maken.
Ook kunt u er voor kiezen om in uw tweepersoons hut te slapen aan boord van het zeilschip.

Dag 4

Door de warmte van de zon bent u er vroeg bij. Een heerlijke duik in zee zal u doen opfrissen. Aan boord kunt u aan het ontbijt gaan beginnen. Champagne, verse vruchtensappen, koffie, thee, fruit, brood, kaas en ander broodbeleg smaken altijd prima bij ons aan boord. Na dit ontspannen begin van de dag zullen grootzeil, genua en fok gehesen worden en zeilen wij naar het meest noordelijke puntje van Bonaire, waar het nationaal park Washington Slagbaai gelegen is. De gevarieerde kustlijn van het park is chitterend om te zien en levert zeer mooie plaatjes op voor de thuisblijvers.
Bij het uiterste puntje van het eiland wordt de zee wat wilder. De echte zeiler kan hier zijn/haar lol op. Na een stuk zeilen waar we worden blootgesteld aan alle krachten die de oceaan ons te bieden heeft, besluiten wij met elkaar om overstag te gaan en koers te zetten richting onze volgende aanmeerplaats op Klein Bonaire.

Onderweg worden we vergezeld door een aantal dolfijnen wat een bijzonder schouwspel oplevert. Dikwijls neemt de wind iets toe wat onze snelheid ten goede komt.
Met wat leuke muziek en lekkere versnaperingen is de sfeer van de dag alweer gezet. Rond de klok van 14.00 leggen wij het schip bij het mooie strand van Klein Bonaire aan. De kleurstelling van het helblauwe water en het parelwitte zandstrand zijn wederom onwezenlijk te noemen. U krijgt hier de gelegenheid om te doen waar u zin in heeft. Een unieke wandeling op het strand, zwemmen of genieten van de stilte behoren tot de mogelijkheden.
De tropische lunch wordt gebruikt bij een strandhut, zodat een schaduwplek voorhanden is. Na nog wat luieren lopen wij met u richting de zuidkant van Klein Bonaire. Daar gaat u met uw snorkelspullen de zee in en laat u met wind en stroming meevoeren langs een schitterend rif waar regelmatig schildpadden worden aangetroffen buiten al het andere natuurschoon.
Na nog wat zwemmen, lezen, muziek luisteren en luieren zetten we koers naar de eindbestemming.

Bonaire bereiken wij op de hoogte van Santa Barbara alwaar zich de mooiste villa's van het eiland bevinden. We zullen de kust volgen richting het Plaza Resort Bonaire. De kleurrijke geveltjes van Kralendijk komen met het licht van de ondergaande zon heel mooi uit en leveren dan ook schitterende foto's op.
Na nog een lekkere vruchtencocktail en een drankje zult u tegen het einde van de middag arriveren in het Resort.
Nadat u van boord bent gegaan zullen wij u weer terugbrengen naar uw accommodatie en kunt u de avond lekker nagenietend in uw accommodatie doorbrengen. Bonaire Adventures denkt dat deze zeiltrip uw huwelijksreis uniek en onvergetelijk maakt.

Dag 5

De vijfde dag staat een privé-guide toer op het programma. U wordt om 11.00 opgehaald bij u accommodatie door een van onze gidsen.

U zult per auto en te voet de mooiste plekken bezoeken die Bonaire te bieden heeft.

Onze gids kunt u alles vertellen over de geschiedenis van Bonaire.
Tevens heeft hij/zij veel kennis over de plaatselijke flora en fauna.
Tijdens het middag uur krijgt u een picknickmand. Deze mand zit vol met lekkernijen. U zult met z'n tweeën op een unieke plek picknicken. Na de lunch zal onze gids u verder rondleiden over het eiland.

In de namiddag arriveert u weer in Kralendijk. De gids zal u alles vertellen over de hoofdstad van Bonaire. Natuurlijk wordt na afloop een cocktail gedronken in Karel's Beach bar. 's Avonds heeft u alle gelegenheid om te genieten van het sfeervolle Kralendijk. U vindt hier gezellige restaurants, leuke bars. Ook kunt u hier het Antilliaanse nachtleven eens proeven en wie weet een Caribisch dansje wagen.

Dag 6

Na het ontbijt kunt u tal van activiteiten ontplooien. U kunt zelf uw dag invullen. Wij kunnen voor u de meest uiteenlopende activiteiten organiseren.

*** Cave-snorkling ***

De stalagmieten, onder water, in combinatie met de stalactieten, boven water, zullen een unieke beleving vormen.

*** Kayaktocht ***

Onder begeleiding kunt u een prachtige tocht maken over de Mongrove. Dit is een fantastisch natuurgebied met haar bijzondere flora en fauna.

*** Paardrijtocht ***

Een sprookjestocht door het achterland van Bonaire. Deels door het water. Een unieke ervaring.

*** Diving ***

Wij bieden u de mogelijkheid om een discovery-dive te maken. Een introductieduik die u samen naar een diepte van wel 15 meter brengt. U zult deel uitmaken van de onderwaterwereld.

*** Watersport ***

Bonaire leent zich uitstekend voor diverse watersporten. U kunt les krijgen in diverse zeildisciplines: catamaran, zwaardboot, kite- en windsurfen.

Het diner kunt u gebruiken in één van de door ons geselecteerde restaurant. Natuurlijk staat u vrij om zelf een restaurant uit te kiezen of bij uw accommodatie te dineren.

Dag 7

De onvergetelijke honeymoon nadert haar einde. Nog snel een frisse duik en nog even genieten van de zon. Hierna zult u opgehaald worden bij u accommodatie en weer naar Flamingo Airport gebracht worden.
Hier aangekomen zullen wij een afscheidsdrankje met u drinken en napraten over uw fantastische huwelijksreis.

Tot Ziens op Bonaire.

Meeting (Y)our World
Discovering (Y)our Nature

Sluit dit venster