Sailing on Bonaire
______________________________

Feel the Caribbean Sea!
Come sailing our 'Suave'!

Onze Schepen

We hebben de beschikking over een Peterson 44 feet. Een prachtig zeilschip van bijna 14 meter in een goede staat. Dit schip is zeewaardig en van alle gemakken voorzien. Keuken, toilet en meerdere hutten kan men vinden op dit prachtige schip. Kom gerust eens kijken in Plaza Marina.
Hiernaast hebben wij ook een Moody 40 feet. Een schip met heel veel apparatuur. De schipper heeft het schip uit Nederland over gevaren en is een perfecte kok. Zeker de moeite voor een Sail, BBQ en Snorkeling of een langere trip.

Special Trips

Onze schepen zijn uitstekend geschikt voor allerlei meerdaagse trips. Alle voorzieningen zijn aanwezig om langere tochten te maken. 2-Daagse trips zijn erg aan te raden. Er kan overnacht worden op allerlei locaties. Het is een unieke ervaring om te overnachten op Klein Bonaire of Washington Slagbaai. Ook kunnen wij u naar Curaçao zeilen en aanmeren in het prachtige Spaanse water van Curaçao.
En wat dacht u van een bezoek aan de onbewoonde Aves Iles. Bounty eilanden boven de kust van Venezuela. Miljoenen sterren op een onbewoond eiland. Fantastisch!
Ook voor andere wensen staan wij open.
Bel of mail ons voor nadere informatie!

Sail & Dive

(10.00 uur-17.00 uur)

Prijs: $85 p.p. (excl. uitrusting en dive-master)
Zeilen en duiken wat een perfecte combinatie. Om 10.00 uur wordt men verwacht in Plaza Marina. Na enkele uren zeilen, zullen wij op een geschikte duiklocatie aanmeren en kan men zich opmaken voor de eerste duik. Na de duik zullen we heerlijk lunchen. Vervolgens zullen we de zeilen hijsen en een prachtige tocht maken. In de middag leggen we nog een keer aan op een geschikte duiklocatie. De laatste duik kan worden gemaakt!
Tot slot zal het schip onder genot van een verdiende borrel weer koers zetten naar Plaza Marina.
Een perfecte dag op Bonaire, al zeggen we het zelf!

5 Hours Sailing trip

(11.00 uur-16.00 uur)

Prijs: $65 p.p. (incl. lunch)
Zin om een tocht te maken?
Gedurende deze tocht zullen we koers zetten naar het zuiden. Langzaam worden de golven hoger. Aan bakboord trekken achtereenvolgens de zoutbergen, Pink Beach en Atlantis langs. We komen uit de luwte van Bonaire. Nadat we de echte Caribbean Sea hebben gevoeld hebben, zullen we onder Klein Bonaire langs varen. Aan bakboord passeren wij Kralendijk en meren we uiteindelijk omstreeks 16.00 uur weer aan in Plaza Marina.
Een onvergetelijke zeildag!
Tussendoor worden er heerlijke broodjes en drankjes geserveerd.

Sail, BBQ & Snorkeling

(11.00 uur-20.00 uur)

Prijs: $75 p.p.
Onze gasten worden om 11.00 uur verwacht aan boord. Na een kop koffie en een eerste kennismaking zullen wij uitvaren voor een heerlijke dag zeilen. Om te lunchen kunnen wij aan een mooring gaan liggen of we kunnen er voor kiezen om lekker door te zeilen en tijdens het zeilen een sandwich te eten.
Gedurende de middag is er ruimschoots tijd om te snorkelen en om te zwemmen.
In de namiddag zullen wij bij Slagbaai of bij Klein Bonaire arriveren. Hier zal de BBQ aangestoken worden. Na een heerlijke BBQ zullen wij weer koers zetten naar Plaza Marina. Hier zullen wij omstreeks 20.00 uur arriveren.
Wat een heerlijke dag!

Sailing Lessons

Wie wil er nu niet leren zeilen in de Caribbean waar altijd een goede wind staat en het lekker warm is!
Er bestaat de mogelijkheid om zeilen te leren op een jacht of in een zwaardboot.

Zeiljacht
Het jacht is een Peterson 44 feet. Een prachtig zeilschip van bijna 14 meter. Men kan op dit zeilschip uitstekend de fijne kneepjes van het zeilen leren.
Onze instructeurs zijn zeer ervaren en erg enthousiast.Het programma is geschikt voor beginners tot gevorderden. Windoriëntatie, zeilstanden, overstag, gijpen, manoeuvreren op te motor alles komt aan bod afhankelijk van het niveau van de cursist.
Er bestaat de mogelijkheid om halve en hele dagen zeilles te krijgen. Ook kan men voor een meerdaagse cursus kiezen.
De prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen.
Voor inschrijvingen kunt u mailen of bellen met (00 599) 791 3913

Laser
De laser is een zwaardboot en is geschikt voor de fanatieke zeiler. De cursus zal afgestemd worden op het niveau van de zeiler en bevat alle onderdelen die noodzakelijk zijn om deze wedstrijdboot te varen.
Bel gerust op voor informatie: (00 599) 791 3913

Meeting (Y)our World
Discovering (Y)our Nature

Sluit dit venster